Digita työnantajana


Motivoitunut ja oman työnsä kehittämiseen sitoutunut henkilöstö varmistaa Digitan menestyksen ja luotettavuuden yhtiönä. Digitan palveluksessa on noin 180 työntekijää.

Digitan päätoimipaikka on Helsingissä, mutta toimintamme kattaa koko maan.

Monipuolisessa tehtäväkentässämme työskentelee osaajia mm. lähetysverkkojen ylläpidossa sekä kansallisissa ja kansainvälisissä tuotekehitys- ja suunnitteluprojekteissa.

Monet kehitysprojektimme keskittyvät tällä hetkellä uusien digi-tv-tekniikkaan liittyvien ratkaisujen kehittämiseen. Digita tarjoaa siten mahdollisuuden kasvaa ensimmäisten joukossa huippuasiantuntijaksi esimerkiksi digi-tv-järjestelmissä, tietoliikenne- ja verkkoyhteyksissä ja langattomissa tiedonsiirtojärjestelmissä.

Tapamme ajatella ja toimia
  • Asenteemme ratkaisee
  • Yhteistyöllä ihmeitä
  • Pidämme lupauksemme
Oletko kiinnostunut työskentelemään Digitassa?

Haemme alati lisää alansa ammattilaisia joukkoomme!
Löydät Digitassa avoinna olevat työpaikat Avoimet työpaikat -sivulta. 

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, täytä ja lähetä Avoimet työpaikat -sivulla oleva hakemuslomake. Hakemus on voimassa kuusi kuukautta. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisina.

Lisätietoja:

Ulla Kärnä, henkilöstöpäällikkö
rekrytointi(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.