IoT-teknologian avulla erilaisia laitteita pystytään ohjaamaan etänä tai tietoliikenneyhteyksien kautta datan keräämiseksi. IoT-ratkaisujen hyödyntäminen on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana monissa organisaatioissa toimialasta riippumatta.

Myös oppilaitoksissa hyödynnetään IoT-ratkaisuja tänä päivänä laajasti. Digita onkin valjastanut kotimaisen LoRaWAN-verkkonsa oppilaitosten ilmaiseen käyttöön ympäri Suomen. Tällä hetkellä mahdollisuus hyödyntää LoRa-teknologiaa opetuksessa on lähes 100 000 opiskelijalla.

Jotta IoT-teknologiaa pystyttäisiin hyödyntämään oppilaitoksissa mahdollisimman kattavasti, tarjoamme oppilaitoksille IoT Starter Kit -tutustumispaketin nyt erikoishintaan.

Mikä on LoRaWAN?

LoRaWAN on tiedonsiirtoverkko, joka on tarkoitettu langattomaan ja nopeaan mutta vähätehoiseen tiedonsiirtoon. LoRaWAN-verkko sopii erityisesti pienten datamäärien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sen tärkeimpiä ominaispiireteitä ovat kaksisuuntainen tiedonsiirto, liikuteltavuus, paikannuspalvelut ja helppo käyttöönotto.

Tutustu LoRaWANiin:

IoT-päätelaitteet

IoT-antureita ja päätelaitteita on maailmalla markkinoilla useisiin eri tarkoituksiin. Sovelluksia on rakennustyömaan valvonnasta roskasäiliöiden täyttymisen tarkkailuun. Päätelaitteita on eri taajuuksille ja niitä voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaisiksi.

LoRaWANin käytön aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista

Tarjoamme nyt IoT Starter Kit -tutustumispaketin kotimaisille oppilaitoksille erikoishintaan. Paketin avulla opettajat ja opiskelijat pääsevät toteamaan IoT-ratkaisujen hyödyt konkreettisesti itse. Paketti sisältää 10 LoRaWAN-anturia (mm. sisäilma- ja olosuhdeanturin, ulkotilojen lämpötila- ja kosteusanturin ja vuotovahdin) ja kuuluvuustesterin. Laitteet ovat heti käyttövalmiit sisältäen korkealaatuiset paristot. Tarjous on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Starter Kit pitää sisällään seuraavat anturit. Tutustu antureihin tarkemmin valmistajien kotisivuilla:

Digital Matter Sensornode
Digital Matter Oyster3 LoRaWAN
Digital Matter Guppy
Elsys ERS
Elsys EMS
Elsys ELT Lite
Tekelek TEK766
Small Data Garden AQ05
Milesight EM300-TH
IMBuildings People Counter
Adeunis FTD: network tester

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian, niin voimme tarvittaessa antaa lisätietoja sekä hoitaa tarjouspaketin tilauksen.

Juhani Farin
Myyntipäällikkö, IoT
+358 40 152 8165
juhani.farin@digita.fi

Digita on vakaa kotimainen toimija, jolla on esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi yrityskumppaneidemme ratkaisuille. Digitan korkeiden mastojen ja kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuvan verkon ansiosta erilaisten verkkoon liitettyjen laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta, yksinkertaista ja toimintavarmaa.

Digitan IoT-yhteistyö oppilaitosten kanssa