IoT-teknologian avulla erilaisia laitteita pystytään ohjaamaan etänä tai tietoliikenneyhteyksien kautta datan keräämiseksi. IoT-ratkaisujen hyödyntäminen on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana monissa yrityksissä toimialasta riippumatta.

Tälle kasvulle ei mielestämme ole rajoja. Me Digitassa pystymme toimittamaan toimivan ja kattavan LoRaWAN-verkon sekä suuren valikoiman IoT-päätelaitteita. Se mitä täydellisestä yhdistelmästä puuttuu, on ohjelmisto-osaaminen ja siksi tarjoamme ohjelmistoyrityksille IoT Starter Kit -tutustumispaketin nyt erikoishintaan.

Mikä on LoRaWAN?

LoRaWAN on tiedonsiirtoverkko, joka on tarkoitettu langattomaan ja nopeaan mutta vähätehoiseen tiedonsiirtoon. LoRaWAN-verkko sopii erityisesti pienten datamäärien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sen tärkeimpiä ominaispiireteitä ovat kaksisuuntainen tiedonsiirto, liikuteltavuus, paikannuspalvelut ja helppo käyttöönotto.

Tätä on LoRaWAN, katso video.

IoT-päätelaitteet

IoT-antureita ja päätelaitteita on maailmalla markkinoilla useisiin eri tarkoituksiin. Sovelluksia on rakennustyömaan valvonnasta roskasäiliöiden täyttymisen tarkkailuun. Päätelaitteita on eri taajuuksille ja niitä voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaisiksi.

LoRaWANin käytön aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista

Tarjoamme nyt IoT Starter Kit -tutustumispaketin ohjelmistoyrityksille ja -asiantuntijoille erikoishintaan. Paketin avulla pääset toteamaan IoT-ratkaisujen hyödyt konkreettisesti itse. Paketti sisältää 10 LoRaWan-anturia ja kuuluvuustesterin. Laitteet ovat heti käyttövalmiit sisältäen korkealaatuiset paristot. Tarjous on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian, niin voimme tarvittaessa antaa lisätietoja sekä hoitaa tarjouspaketin tilauksen.

Juhani Farin
Myyntipäällikkö, IoT
+358 40 152 8165
juhani.farin@digita.fi