rss Ajankohtaista, tiedotteet

15.3.2018 9.03

Sanoma Media Finland ja Digita syventävät televisioyhteistyötään entisestään laajentamalla hybridi-tv-tarjontaa

Sanoma Media Finland ja Digita sopivat maaliskuussa 2017 Nelonen Median tv-kanavien jakelusta vuodesta 2017 eteenpäin Digitan antenni-tv-verkossa. Marraskuussa 2017 yhtiöt laajensivat yhteistyötään lanseeraamalla teräväpiirtokanava Nelonen HD Digitan UHF-verkossa 1.11.2017. Samassa yhteydessä sovittiin myös Nelonen Ruutu -palvelun sisältötarjonnan laajentamisesta hybriditelevisiossa. Lisäksi yhtiöt ovat sopineet yhteistyöstä mainonnan kehittämisen osalta.

Hybridi-TV-palvelun kautta katsojat pääsevät muun muassa aloittamaan ohjelmien katsomisen alusta ja nauttimaan Nelonen Ruutu –palvelun kattavasta sisällöistä helppokäyttöisen käyttöliittymän välityksellä.

 

”On erinomaista, että Sanoma osaltaan tarjoaa tv-katsojille jo nyt teräväpiirtolaatuista sisältöä ja hybridipalveluja. Tavoitteena on houkutella kuluttajat tv-ostoksille, jotta kotien televisiot ovat ajoissa uusittuna vuoden 2020 HD-siirtymää varten”, iloitsee Digitan operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala. ”Samalla olemme tyytyväisiä, että Sanoma laajentaa suosiotaan kasvattavan hybriditelevision tarjontaa”, jatkaa Ala-Hautala. Nelonen Media toi Ruutu-palvelunsa Digitan hybriditelevisioon jo kesällä 2015.

 

”Sanoma haluaa olla osaltaan mahdollistamassa television seuraavan teknologiasiirtymän sujuvan toteutumisen tarjoamalla Nelonen HD –kanavan kaikille suomalaisille Digitan antenniverkon välityksellä. Haluamme myös rikastaa tv-katsomiskokemusta lisäämällä hybridipalveluja niin ohjelmasisältöihin kuin myös laajentamalla Ruutu-palvelun tarjontaa hybriditelevisiossa. Haluamme tuoda nettisisällöt myös isolle ruudulle olohuoneisiin yhdellä napin painalluksella ”, kertoo Nelonen Median teknologiajohtaja Matti Lampinen.

 

Nelonen HD esittää Nelosen ohjelmistoa teräväpiirtoisena ja on vapaasti vastaanotettavissa antenniverkossa kanavapaikalla 24 ilman lisämaksuja.  Tällä hetkellä kanavan peittoalue kattaa 85 % Suomen väestöstä, mutta sopimuksessa on optiona myös peittoalueen laajentaminen jatkossa. Kanavan ajankohtaisen peittoalueen voi tarkastaa osoitteesta www.digita.fi/karttapalvelu.


Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

 

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. 

 

Digita/Communications


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.