rss Ajankohtaista, tiedotteet

31.1.2019 9.11

Digitan antenni-tv-verkon tarjonta laajenee – Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat Ravilauantain kanavalle 26

Antennitelevision jo ennestään runsas sisältötarjonta kasvaa, kun Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat 2. helmikuuta alkaen Ravilauantain Digitan antenni-tv-verkon kanavalle 26.

Tiedote_Digita_MT_kanava_ravit_1200x630

Ensimmäinen Ravilauantai-lähetys nähdään tulevana lauantaina kello 15.15 alkaen. Lähetys starttaa studio-osuudella ja päättyy viimeisen Toto75-kohdelähdön jälkeen. Sopimus lähetysten esittämisestä on toukokuun loppuun asti, mutta jatkomahdollisuutta kartoitetaan, mikäli kanava saavuttaa katsojatavoitteensa.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tuovat Digitan antenni-tv-verkon kautta suuren yleisön katsottavaksi suosittuja ravilähetyksiä. Finnpanelin tv-mittaritutkimuksen mukaan tv-sisältöjä katsotaan eri lähteistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan aiemmin, ja erityisesti suorat lähetykset keräävät runsaasti katsojia”, kertoo Digitan videojakeluliiketoiminnasta vastaava Teppo Ahonen.

 

”Voimme Digitassa seurata kanavien katsojamääriä reaaliaikaisesti hybridi-tv-laitteista kertyvän datan avulla. Tällä hetkellä internetiin kytkettyjä hybriditelevisiovastaanottimia on suomalaisissa kotitalouksissa arviolta noin puoli miljoonaa. Myös media- ja tuotantoyhtiöt ovat olleet erittäin kiinnostuneita television uudesta ulottuvuudesta katselusta syntyvän datan sekä ohjelmien ja mainonnan vuorovaikutteisuuden osalta”, sanoo Ahonen.

 

”Olemme jo pitkään tehneet tiivistä yhteistyötä mediayhtiöiden kanssa ja tuoneet suosittujen ohjelmaformaattien yhteyteen äänestyspalveluja ja vuorovaikutteista mainontaa. Kaukosäätimen napin painalluksella ilmaiseksi tapahtuva äänestys ja muu vuorovaikutteisuus ovat erittäin suosittuja. Lähetysten aikana jopa 60 % hybridi-tv-katsojista on käyttänyt lisäpalveluita”, kuvaa Ahonen television uusia palveluja ja niiden suosiota.

 

Digita Info auttaa

 

Noin puolet suomalaisista televisionkatsojista katsoo lähetyksiä Digitan antenniverkon välityksellä. Kanava 26:n näkyvyysalue kattaa noin 98 prosenttia väestöstä, eli sitä pystyy seuraamaan lähes koko Manner-Suomen alueella. Peittoalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta osoitteesta www.digita.fi/karttapalvelu

 

Kanava 26 lisättiin Digitan antenni-tv-verkon kanavalistaan keskiviikkona 30. tammikuuta. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta  www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi.

 

Hybridi-tv-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Digitan antenni-tv-verkossa sekä Telian Kaapeli-TV:ssä. Muut kaapeliyhtiöt ovat toistaiseksi poistaneet palvelut tv-kanavilta ennen niiden jakelua asiakkailleen.

 

Median yhteydenotot:

 

Digita Oy, liiketoimintajohtaja Teppo Ahonen, p. 040 563 0299, teppo.ahonen(at)digita.fi


Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.


 Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.