rss Ajankohtaista, tiedotteet

4.9.2017 14.00

Digita liittyi Finnish Data Center Forumin jäseneksi - mukana nyt kehittämässä datakeskustoimintoja Suomessa

Digita on liittynyt Finnish Data Center Forum Ry:n (FDCF) yritysjäseneksi. Yhdistys kokoaa kotimaiset Data Center -toimijat yhteen ja pyrkii kehittämään datakeskustoimintaa Suomessa.

”Yhdistyksen tarkoituksena on datakeskustoiminnan, -osaamisen sekä -markkinoiden kehittäminen Suomessa ja sitä kautta maamme kansainvälisen kilpailukyvyn parantaminen kansainvälisillä datakeskusmarkkinoilla”, kiteytetään FDCF:n yhdistyksen toimintasuunnitelmassa.

Digita haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista Data Center –toimintaa ja tarjota uudenlaisia toimintatapoja liiketoimintaan myös kansainvälisesti. Yksi Digitan päätavoitteista onkin olla yksi ratkaisukeskeisimmistä alan toimijoista Suomessa. Palveluita kehitetään asiakkaiden tarpeet huomioiden.

”Digita on tällä hetkellä tilanteessa, jossa on mahdollisuus tehdä iso harppaus toimialalla. Emme halua nojautua vanhoihin toimintatapoihin, vaan haluamme kehittää palveluratkaisujamme uusimpia teknologioita hyödyntäen ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen”, Digitan Data Center –yksikön johtaja Fredrik Brunberg kertoo. 

Digita laajentaa jatkuvasti konesalitiloja.
Katso tästä viimeisin tiedote » 

Lue lisää Digitan tarjoamista Data Center –palveluista »

Digita_Data_Center

Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.