rss Ajankohtaista, tiedotteet

12.1.2017 11.40

Aito Iskelmä Harju & Pöntinen kanavan näkyvyysalue laajentunut Digitan antenni-tv-verkossa

Aito Iskelmä Harju & Pöntinen –tv-kanavan näkyvyysalue on laajentunut 23. joulukuuta 2016 Digitan antenni-tv-verkossa. Kanavan uusia lähetysalueita ovat Haapavesi, Joutseno, Kerimäki, Kruunupyy, Mikkeli ja Pihtipudas. Myös kanavan nimi muuttui näkyvyysalueen laajentumisen yhteydessä Kevyt Kanava -konsernin Aito -radioperheen mukaiseksi. Kanava oli aiemmin Iskelmä Harju & Pöntinen. 

Aito Iskelmä Harju & Pöntinen näkyy ilmaiseksi kanavapaikalla 17 kanavanipussa C. Kanavan näkyvyysalue kattaa jatkossa 90 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.  

Digita Info auttaa
Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digitan kuluttajapalvelu Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi.

Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.