Antenni-tv, kaapeli-tv, netti-tv ja satelliitti-tv

Digisovittimien merkinnät

DVB-T tai DVB-T2 antenniin

Antennivastaanottoon tarkoittu digisovitin. DVB-T-merkinnällä varustettu digivastaanotin soveltuu A-, B-, C-, E- ja H -kanavanippujen tv-lähetysten vastaanottoon.

DVB-T2-merkinnällä varustettu digivastaanotin soveltuu A-, B-, C-, ja E-kanavanippujen tv-lähetyksten lisäksi D- ja H -kanavanippujen tv-lähetysten vastaanottoon. HD-laatuisia tv-kanavia välitetään Digitan verkoissa kanavanipuissa D ja H. Digisovittimet, mitkä soveltuvat HD-lähetysten vastaanottoon tunnistaa Antenna Ready HD-merkistä. Digisovittimet voi tarkastaa sivuilta www.testatutlaitteet.fi.

DVB-C kaapeliin

Kaapelivastaanottoon tarkoitettu digisovitin. Lisätietoja saat omalta kaapelioperaattoriltasi.

DVB-S satelliittiin

Satelliittivastaanottoon tarkoitettu digisovitin. Lisätietoja saat omalta satelliittioperaattoriltasi.

Netti-tv-lähetykset

Internetin välityksellä lähetettäviin lähetyksiä voi katsoa tv-ruudusta, tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimesta. Päätelaitteen lisäksi tarvitaan laadukas internetyhteys, sillä internetin kautta katsottava videosisältö vaatii  teksti- tai kuvasisältöä suuremman kaistaleveyden.

Digita kehittää yhdessä toimialan kanssa tv:n kautta katsottavia hybridi-tv-sisältöjä, jotka on käytettävissä tv-ruudulta äly-tv:n kautta.

Lisää hybridi-tv:stä. >>


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.