DVB-T2-siirtymä

Valtakunnalliset televisiokanavat siirtyvät lähitulevaisuudessa DVB-T2-teknologiaan, eli teräväpiirtolähetyksiin. Teräväpiirtolähetykset mahdollistavat kirkkaamman ja eloisamman värimaailman, sekä tarkemman kuvan. Tämä siirtymä suoritetaan, jotta antennitalouksissa olisi mahdollista saada teräväpiirtokuvaa televisiokanavilta. Muutos koskee vain antennitalouksissa asuvia ja heidän onkin hyvä tarkistaa vastaanottimien yhteensopivuus.

Jos oletkin ostamassa uutta televisiota lähiaikoina, varmista, että vastaanottimessa on DVB-T2-viritin. Useimmista Suomessa myytävistä uusista televisioista tämä löytyy, mutta voit tarkistaa tarkemmat mallikohtaiset tiedot sivulta testatutlaitteet.fi.  Antennia itsessään on tuskin tarve vaihtaa, mikäli omistat modernit UHF- ja VHF-antennit, joiden toiminnassa ei ole ilmennyt vikaa. Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät alapuolelta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, saatat löytää vastauksen Digitan FAQ-sivuilta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.