Yle Areena

Yle Areena Beta hybridilisäpalvelu on käytettävissä Ylen kanavilla Yle TV1, Yle TV2 ja Yle Teema Fem. Hybridi-tv-lisäpalvelu on vielä kehitysversiossa, joten sen sisältö ei suoraan vastaa Ylen Areena verkkopalvelun sisältöä.

Yle_Areena_etusivu

Areena-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.Ruutu

Nelonen Median Ruutu Beta hybridilisäpalvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu-lisäpalvelussa on saatavilla kaikki Ruutu-palvelun ilmaiset nettisisällöt.Nelonen_Ruutu_Etusivu

Ruutu hybridi-televisioissa tuo kanaville saataville ohjelmasisältöön sidottuja ominaisuuksia kuten Aloita Alusta ja Sarjan muut jaksot, jotka on kuvattu alla.

Nelonen_valikko_laaja
Nelonen Median hybridivalikko

Aloita alusta ja sarjan muut jaksot

Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta - yhdellä napin painalluksella.

Palvelu toimii ohjelmilla, joiden jaksot on saatavilla Ruutu-palvelussa ilmaiseksi. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessa ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta hybridi-tv:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Ruutu-hybridipalvelun kautta voi katsoa meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja.

Nelonen_Ruutu_sarjanmuutjaksotKatsomo

MTV Katsomo hybridipalvelu on käytettävissä tv-kanavilla MTV, Sub ja AVA. Hybridin Katsomo-lisäpalvelussa on saatavilla kaikki Katsomon ilmaiset nettisisällöt.MTV_Katsomo_Etusivu

Katsomon hybridipalvelu on vielä kehitysversiossa ja se toimii tällä hetkellä vain LG ja Panasonic alytelevisioissa sekä Sonyn 2016 ja uudemmissa malleissa. Katsomo toimii HbbTV versiossa 1.5.  Permanto

Permanto hybridisovellus on käytettävissä AlfaTV-kanavalla. Lisäpalvelusta löytyy kaikki AlfaTV-kanavan nettisisällöt
Permanto-lisäpalvelu toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.
HybridiTV_permantoLaajennettu ohjelmaopas

Laajennettu ohjelmaopas on  käytettävissä kaikilla kanavilla, joilla on hybridipalveluita. Digitan ohjelmaoppaassa näet kanavan ohjelmasisällön samaan aikaan, kun selaat ohjelmatarjontaa. Voit merkitä suosikkiohjelmasi, jolloin saat ilmoituksen televisioosi, kun ohjelma alkaa. Ohjelmaoppaasta näkee viikonpäivän, päivämäärän ja kellonajan lisäksi laajemmin infoa tulevista ja menneistä ohjelmista.

Hybridi-tv:n uudet toiminnallisuudet

Aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelmien oheismateriaalit, kuten: ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit ja linkit sekä mainokset ja alennuskupongit, voidaan toimittaa hybridi-tv:n kautta suoraan televisioruudulle. Tekniikka mahdollistaa myös jo lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää »


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.