Ilmoitus häiriöstä tai vikatilanteesta

Tällä lomakkeella voit tehdä ilmoituksen tai kysyä Digitan palveluissa havaitsemistasi häiriöistä. Mikäli asut kaapeli-tv-taloudessa, käännythän oman kaapelioperaattorisi puoleen. Digita toimii maanpäällisessä verkossa eli vastaa antennilähetyksistä.

Ongelman selvittämisen nopeuttamiseksi kerro ongelmasta mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Häiriöilmoituksen voi lisäksi tehdä Viestintävirastolle radio- ja tv-häiriöiden tutkimiseksi.

Lomakkeen kautta annettuja tietoja käytetään ja säilytetään henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriseloste.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Digitan palvelutTällä lomakkeella voit tehdä myös katvealueilmoituksen. Ilmoita silloin kohdassa "Häiriön tai vikatilanteen tiedot", että kyseessä on katvealueilmoitus ja kerro asiaa tutkineen antenniurakoitsijan yhteystiedot.

Häiriön tai vikatilanteen tiedot

Häiriöt televisiolähetyksissä

Mikäli ilmoituksesi koskee televisiolähetyksiä, vastaathan myös seuraaviin kysymyksiinAntenni-tv:n kanavanippujen kanavalistat voi tarkastaa yläpalkin kohdasta kanavat

Yhteystiedot

Vastaamme lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin tarvittaessa sähköpostitse. Varmistathan vielä, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein. Tietojasi käytetään ja säilytetään henkilötietolain mukaisesti. Henkilörekisteriseloste on luettavissa osoitteessa


Digita Infon asiantuntija tulee olemaan teihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.