IoT-teknologian avulla erilaisia laitteita pystytään ohjaamaan etänä tai tietoliikenneyhteyksien kautta datan keräämiseksi. IoT-ratkaisujen hyödyntäminen on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana monissa yrityksissä toimialasta riippumatta. IoT-ratkaisuiden merkittävä sovelluskohde niin julkisissa tiloissa kuin kodeissa on sisäilman laadun mittaaminen.

Modernin LoRaWAN-verkon avulla niin asuin- kuin työskentelytiloista on mahdollista kerätä korkeatasoista ja monipuolista olosuhdedataa, jonka pohjalta voidaan ryhtyä toimenpiteisiin hyvän sisäilman laadun varmistamiseksi. Sovelluskohteita ovat esimerkiksi:

  • Lämpötilan ja kosteuden mittaaminen
  • Sisäilman hiilidioksidipitoisuus (CO2)
  • Kaasumaiset epäpuhtaudet (VOC)
  • Pienhiukkaset sisäilmassa (PM2.5/PM10)
  • Ilmanpaine-ero rakennuksen sisä- ja ulkopuolella
  • Ulkoilman olosuhteiden vaikutus sisäilmaan

LoRaWANin käytön aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista

Tarjoamme nyt IoT Sisäilmamittaus Starter Kit -tutustumispaketin erikoishintaan. Paketin avulla pääset toteamaan IoT-ratkaisujen hyödyt konkreettisesti itse. Paketti sisältää 7 LoRaWan-anturia sisäilmamittaukseen ja kuuluvuustesterin. Laitteet ovat heti käyttövalmiit sisältäen korkealaatuiset paristot. Tarjous on voimassa niin kauan kun tavaraa riittää.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman, niin voimme tarvittaessa antaa lisätietoja sekä hoitaa tarjouspaketin tilauksen.

Juhani Farin
Myyntipäällikkö, IoT
+358 40 152 8165
juhani.farin@digita.fi