Laajennamme Data Center -liiketoimintaamme Helsingin ytimessä

Vastaamme digitalisoituvan maailman kapasiteettitarpeisiin tekemällä merkittävän investoinnin Data Center – liiketoimintaamme Pasilan tietoliikennekeskittymässä. Pieneksi Pajaksi ristitty konesali rakentuu nykyisten konesalitilojemme välittömään läheisyyteen ja tarjoaa erinomaisilla yhteyksillään digitaalisten palveluiden vaatimaa nopeata reagointikykyä ja pientä vasteaikaa. Pieni Paja rakennetaan Ylen mediakampukselle Ison Pajan läheisyyteen.

Erinomainen sijainti ja kaikki tarvittavat konesalipalvelut

Ainutlaatuinen sijainti tietoliikenteen hermopisteessä tarjoaa erinomaiset yhteydet kaikkialle maailmaan. Pasilassa sijaitsee muun muassa tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX eli saatavilla on kaikkien keskeisimpien operaattoreiden yhteyspalvelut.

Konesalipalvelumme täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Konesalien sähkönsyöttö on moninkertaisesti varmistettu. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty sali on energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Kaikki kuluttamamme sähkö on Pohjoismaissa tuulivoimalla tuotettua.

Luotettavat asiantuntijapalvelut ketterästi ja asiakaslähtöisesti

Data Center -palvelumme tarjoavat luotettavaa ja vakaata konesalitilaa yrityksille, jotka miettivät palvelimiensa tai muiden tietoliikennelaitteidensa uudelleensijoitusta tai hajauttamista.

Asiantuntijapalvelumme kattavat vaativammatkin tarpeet konesalien tehokkaassa operoinnissa:

Pieni Paja tarjoaa suuria mahdollisuuksia

Pieni Paja -konesali valmistuu vuoden 2023 alkupuolella. Tarjoamme nyt mahdollisuuden tutustua modernin konesalimme yksityiskohtiin ja kartoittaa niiden soveltuvuutta yrityksenne tarpeisiin. Ota suoraan yhteyttä tai jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme tarkemmin miten Pieni Paja tarjoaa suuria mahdollisuuksia juuri teidän yrityksellenne dataliikenteen kasvaessa tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Esko Nerelli
Myyntijohtaja, Telecom
+358 40 480 5958
esko.nerelli@digita.fi

Ajankohtaista

Digitan Data Center -liiketoiminnalle on myönnetty tietoturvasertifikaatti ISO27001

Lue lisää

Digita toivottaa Netnod IX:n tervetulleeksi Pasilan konesaliin

Lue lisää

Lataa esite