Tekninen kesätyöntekijä, 2 paikkaa, Lappi

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 200 alan osaajaa.

Haemme kahta (2) kesätyöntekijää Lapin tuotantoalueelle Digitan radio- ja TV-asemalle. Työntekopaikaksi valikoituu joko Inari tai Rovaniemi/Tervola sopimuksen mukaan.

Työnkuva sisältää mm. asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä laitetiloissa, töiden dokumentointia sekä laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Tehtävään kuuluu matkustamista lähialueilla sekä työskentelyä ulko- ja sisätiloissa. Tehtävät muokkautuvat kesätyöntekijän oman kiinnostuksen, osaamisen ja oppimisvalmiuden mukaisesti.

Tehtävä soveltuu tietoliikenne-, sähkövoima- ja tietotekniikka-alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan vähintään B-luokan ajokortti.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea kiinnostusta tekniikan alaa kohtaan ja valmiutta uuden oppimiseen. Tarjoamme kesätyöntekijälle erinomaisen mahdollisuuden soveltaa koulussa opiskeltuja asioita käytännön työssä ammattitaitoisen tiimin opastuksessa.

Tarjoamme innostavan, monipuolisen ja haasteellisen työympäristön, jossa tehdään töitä jatkuvasti kehittyvän tekniikan parissa.

Työn ajankohta: touko-elokuu 2023.

Palkkauksen ja työehtojen osalta sovelletaan Digitan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä. Lisääthän hakemuksen liiteeksi CV:n ja hakemuskirjeen. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aluepäällikkö Risto Kelahaara, puh. +358400925016, risto.kelahaara@digita.fi

HAE PAIKKAA