Hakuaika tehtävään on päättynyt

Haemme kesätyöntekijää/teknistä harjoittelijaa, Espoon radio- ja TV-asemalle.

Odotamme, että sinulla on tietoliikenne-, sähkövoima- tai tietotekniikan peruskoulutus tai olet juuri opiskelemassa alaa. Työhön kuuluu matkustamista myös lähialueilla sekä työskentelyä ulko- ja sisätiloissa. Tehtävän hoitamisessa tarvitset myös vähintään B-luokan ajokortin.

Tarjoamme sinulle innostavan, monipuolisen ja haasteellisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän tekniikan parissa!

Kesto: Toukokuun alusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Ahlsten puh. 040 5100538, e-mail: ari.ahlsten@digita.fi

Lähetä hakemuksesi 20.3.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemukseen ”Digita/kesätyö/Espoo”.

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.