Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 200 alan osaajaa.

Haemme kesäksi IoT engineer traineeta IoT liiketoimintayksikön tiimiin. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi tietotekniikan/tietoliikennetekniikan/elektroniikan/ohjelmistokehityksen alan opiskelijalle. Opintosi valmiusasteella ei ole väliä, tärkeämpää on halu uuden oppimiseen, kiinnostunut asenne asiakkaidemme kanssa toimimiseen sekä ongelmanratkaisukyky selvittää asioita itsenäisesti.

Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä monipuolisia työtehtäviä langattoman maanlaajuisen IoT -verkon operoinnin ja kiinnostavien asiakasprojektien parissa, vauhdilla kasvavassa liiketoiminnassa. Kaipaamme työpanostasi muun muassa tekniseen asiakastukeen sekä palveluidemme tuottamiseen käytettävien järjestelmien ylläpitoon. Pääset tekemään töitä mm. IoT -anturien sekä erilaisten IoT -verkko-operaattoritoimintaamme liittyvien pilvipalveluiden ja taustajärjestelmien parissa.

Työtehtäviä ovat:

  • IoT -antureiden provisiointi
  • antureiden konfigurointi ja päivitykset
  • antureiden testaus (RF ja toiminnallisuus)
  • reklamoitujen laitteiden testaus
  • Zendesk-tikettien hoitaminen
  • ohjeiden päivittäminen
  • postitustehtävät
  • osaamisen karttuessa myös myynnin tukeminen.

Työtehtäväsi muokkautuvat oman kiinnostuksesi, osaamisesi ja oppimisvalmiuden mukaisesti. Tarjoamme kesätyöntekijälle erinomaisen mahdollisuuden soveltaa opiskeltuja asioita käytännön työssä ammattitaitoisen tiimin opastuksessa.

Työpisteesi sijaitsee Digitan pääkonttorilla Helsingin Vallilassa, mutta myös etäkonttorilla työskentely on ok sovitusti ja joustavasti. Digitalaisen liikunta- ja kulttuuriharrastuksia tuetaan Edenredin virikesaldolla sekä sisäisellä virkistystoiminnalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa: IoT tiimin vetäjä Ari Kuukka, puh. +358401497942, ari.kuukka@digita.fi.

Lähetä hakemuksesi pe 31.3.2023 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

HAE PAIKKAA