Hakuaika tehtävään on päättynyt

Haemme vastuuntuntoista, omatoimista ja reipasta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tavaroiden keräily, pakkaus, lähettäminen sekä vastaanotto. Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työympäristön. Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksesi.

Hakijalta edellytämme:
– hyvää ja joustavaa asennetta työtä ja työyhteisöä kohtaan
– itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
– vähintään kohtalaista englanninkielen taitoa
– sujuvaa yleisimpien tietojärjestelmien käyttöä (sp, word, excel,…), koulutamme omiin järjestelmiimme

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemuksen otsikoksi ”Digita/varastonhoitaja/vakituinen”.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valitsemme työntekijän tehtävään heti oikean henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Soirala 0400-217 719

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.