Digita on teknologiatalo, joka kehittää Suomea aidosti digitaaliseksi yhteiskunnaksi. Toimimme Suomen tiedonkulun tukirankana. Tehtävämme on koko kansan turvallisuuden kannalta olennainen ja ainutlaatuinen: huolehdimme siitä, että kuva, ääni ja tieto tavoittavat asukkaat koko Suomessa – kaikissa olosuhteissa.​ Kattavan ja riippumattoman digitaalisen infrastruktuurin tarjoajana huolehdimme siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa ytimeen rakenteiden sijaan. ​Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Tarjoamme monipuolisia digitaalisen infrastruktuurin palveluja, mm. kattavan ja luotettavan IoT-verkkomme avulla luomme yhdessä kumppaneidemme kanssa tulevaisuuden älykkäitä kaupunkeja. Lue tästä lisää palveluistamme.

Etsimme joukkoomme

IoT System Engineeriä
Helsingin toimipisteeseen

Digitan IoT liiketoimintayksikkö rakentaa ja operoi koko maan kattavaa langatonta LoRaWAN IoT tiedonsiirtoverkkoa, sekä kehittää ja tarjoaa asiakkailleen modernin langattoman tiedonsiirron ratkaisujen lisäksi pilvipalveluita ja kokonaisratkaisuja valituille vertikaaleille. Asiakkainamme on laaja kattaus Suomalaisia yrityksiä sekä julkishallinnon toimijoita monilta eri elinkeinoelämän aloilta.
Toimintamme kasvaa vauhdilla, ja haemme tiimiin lisävoimia Systems Engineer rooliin ylläpitämään ja kehittämään IoT verkko-operaattoritoimintamme taustajärjestelmiä ja asiakkaillemme tarjottavia pilvipalveluita, sekä tukemaan asiakkaitamme ratkaisujemme käyttöön ottamisessa.
Arvostamme uudessa tiimikaverissamme muun muassa seuraavanlaista osaamista ja asennetta. Kaikkea tätä kokemusta ei kuitenkaan tarvitse entuudestaan olla repussa, vaan tärkeintä on halu omaksua uutta ja into olla mukana luomassa uutta.

  • Teknistä tietotaitoa tietoliikenteen, langattomien ratkaisuiden ja pilvipalveluiden alueilta
  • Kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista, mahdollisesti myös ohjelmistokehittämisestä
  • Mielenkiintoa asiakkaiden kanssa viestimiseen osana asiakkaidemme teknistä tukemista
  • Oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista asennetta sekä itsenäistä vastuunkantoa, mutta myös tiimityön ja yhdessä tekemisen arvostamista
  • Sopiva koulutustausta esimerkiksi AMK- tai diplomi-insinööri tietojenkäsittelyn, tietoliikenteen tai ohjelmistotekniikan alueilta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etuuksien lisäksi erittäin mukavat tiimikaverit, ketterän ja ratkaisuhakuisen tiimin tueksesi, sekä eturivin paikan päästä auttamaan asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintojaan käyttäen moderneimpia IoT-teknologioita ja ratkaisuja

Kiinnostuitko?

Lähetäthän CV:si oheisen “Hae työpaikkaa” -linkin kautta. Mikäli sinulle herää jotain kysyttävää tehtävästä, olethan yhteydessä rekrytointi@digita.fi.