Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille. www.digita.fi 

Haluaisitko kääriä hihat ja tulla vahvistamaan osaamistamme tietoturvan parhaista käytänteistä Broadcast Systems –tiimiimme? Uudessa Service Security Architect -roolissa pääset huolehtimaan konkreettisesti tietoturvan parhaiden käytänteiden toteutumisesta palveluissamme yhteistyössä palveluasiantuntijoiden, kumppaneiden sekä liiketoimintojen kanssa. Pääset myös työskentelemään yhteiskunnallisesti tärkeiden palveluiden parissa sekä omalla toiminnallasi vaikuttamaan ja varmistamaan näiden tietoturvallisuuden. 

Tehtävässä:  

  • Kehität kokonaisvaltaisesti palveluiden käyttämiä teknologiapinojen tietoturvan toteutumista, niin on-premissä kuin julkipilvissä. 
  • Osallistut muodostamaan ja toteuttamaan palveluille vaikuttavaa strategiaa, tavoitetiloja ja roadmappia, joilla saadaan paras mahdollinen ROI- tietoturvaa edistäville hankkeille.  
  • Edistät ja vaikutat aktiivisesti osaltasi palveluidemme tietoturvaan sekä toteutat standardien ja direktiivien vaatimuksia yhdessä palveluasiantuntijoiden, kumppaneiden sekä liiketoimintojen kanssa.  
  • Osallistut asiakasprojekteihin, kumppaneiden hallintaan sekä tarvittaessa vedät vastuunalueesi projekteja.  
  • Pääset työskentelemään yhteiskunnallisesti tärkeiden palveluiden parissa sekä omalla toiminnalla vaikuttamaan ja varmistamaan näiden tietoturvallisuuden.  

Mitä toivomme sinulta? 

  • Sinulle on kertynyt kokemusta mm. on-prem ja julkipilvi ympäristöjen kehittämisestä sekä näiden hallinnasta 
  • Sinulta luonnistuu arkkitehtuurien suunnittelu sekä tarvittaessa järjestelmien operointi  
  • Pystyt kuvaamaan myös teknisesti vaikeaselkoisia kokonaisuuksia ymmärrettävästi myös liiketoimintojen edustajille 
  • Kommunikoit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi
  • Arvostamme ansaittuja tietoturva ja/tai ICT- teknologioiden sertifikaatteja 

 Mitä tarjoamme:  

Organisaationa olemme matala ja tiiminä ketterä, avoin, keskusteleva sekä teemme vaativaa asiantuntijatyötä ilman turhia jäykistelyjä. Broadcasting Systems -tiimissä työskentelee tällä hetkellä 12 ammattilaista Helsingin Pasilassa ja Digitalla työtä tehdäänkin hybridimallissa.

Etsimme tiimikaveria, joka huolehtii jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä oman osaamisensa ajan tasalla pitämistä ja seuraa teknologiatrendejä.

Sinun ei tarvitse olla kaikessa syväosaaja, mutta tärkeää on halu ja kyky ottaa laajasti tehtäväkenttä haltuun, itsenäinen työskentelyote, tietoturvan kehittämisen kokonaiskuvan hallitseminen ja ymmärtäminen. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja pystyt asettamaan itsellesi sekä myös ympärille oleville tavoitteita ja huolehdit näiden toteutumisesta. 

Sinua odottaa Digitassa itseohjautuva ja asiantunteva joukkue, jossa on rento ja vapaa työkulttuuri ja jossa parhaita ratkaisuja sparrataan, ideoidaan ja kehitetään myös yhdessä. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki!  

Oletko kiinnostunut? 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten täällä. Hakuaika tehtävään päättyy 10.9.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa, mutta aloitusta toivotaan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tiimin vetäjä Mika Luukkainen, p. +358 505419913 arkisin klo 14:00-16:00 tai voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekrytointi@digita.fi.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan Teams:n välityksellä alustavasti viikoilla 37–38 ja toinen haastattelukierros toteutetaan kasvotusten.