Etsimme nyt Digitan Oulun Radio- ja TV -asemalle vakituiseen työsuhteeseen sinua:

RADIOVERKKOASIANTUNTIJA

Tehtävästäsi
Työviikkosi rakentuu hyvin vaihtelevista tv- ja radiolähetinlaitteistojen asennustehtävistä, ylläpitotyöstä ja viankorjauksesta. Työskentelet sekä tiimissä että itsenäisesti aina tehtävän luonteen mukaan, työ on kaikkiaan hyvin projektiluontoista ja liikkuvaa. Huolto-ja asennustoimenpiteet tapahtuvat Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tartut työssä ripeästi ja itseohjautuvasti toimeen ja kannat myös vastuusi tehtävien saattamisesta päätökseen onnistuneesti. Analysoit ja tutkit vikatilanteita ja teet tarvittavat toimenpiteet johtopäätösten pohjalta. Olet palveluhenkinen ja ymmärrät, että sisäisetkin sidosryhmät ovat asiakkaita. Mastotyöskentely on tehtävässäsi vain ajoittaista, mutta voit tutustua myös Digitalaisen mastomiehen työpäivään sekä Digitan Radio- ja TV-mastoon.

Toivomme sinulta
Tehtävässä menestymistä tukee laaja-alainen tekninen osaaminen sekä kiinnostus tekniikan kehittymiseen. Oletkin kätevä käsistäsi – kädessäsi pysyy jakoavaimen lisäksi myös tietokoneen hiiri. Kiinteistöautomaation tunteminen ja mastotyökokemus ovat tehtävässä eduksesi. Osaamista olet voinut saada tietoliikenne-, sähkövoima- tai tietotekniikan peruskoulutuksen tai insinöörin koulutuksen kautta. Arvostamme erityisesti, jos ymmärrät RF- tai Broadcasting -tekniikkaa, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut kyllä tehtävään. Suhtaudut joustavasti varallaolo- ja vikapäivystykseen ennalta sovittuina ajanjaksoina. Teknisen dokumentaation laatiminen on sinulle vaivatonta ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tarvitset tehtävän hoitamiseen B -luokan ajokortin ja pääset myös reissaamaan työn merkeissä kotimaassa. Ajoittaisen mastotyöskentelyn myötä tehtävä edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Miksi meille?
Tehtävä on aidosti monipuolinen ja löydät itsesi päivittäin erilaisten asioiden ja ympäristöjen ääreltä. Jos nautit liikkuvan työn tuottamasta vaihtelusta, itsenäisestä vastuusta ja ongelmanratkaisusta, viihdyt todennäköisesti tässä työssä erinomaisesti. Tiimi, jossa työskentelet arvostaa mutkatonta asennetta ja saumatonta yhteistyökykyä ja toivottaa sinut lämpimästi osaksi ammattitaitoista joukkoaan. Pääset työskentelemään kehittyvän tekniikan parissa ja kasvamaan monitaitoiseksi alasi ammattilaiseksi. Tutustu tarkemmin Digitaan myös yrityksenä ja työnantajana.

Muuta huomioitavaa
Työskentely turvakriittisten verkkojen parissa vaatii nuhteetonta taustaa, joten sinulla ei ole estettä turvallisuusselvityksen, eikä huumausainetestin tekemiselle. Läpäisty mastomiestesti ja terveystarkastus ovat työsuhteen alkamisen edellytykset. Toimipisteenä on sovittaessa mahdollinen myös Haapaveden asema.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.10. mennessä järjestelmäämme. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Taru Sievänen, p. +358 50 4700 854.

Hae tehtävää tästä.