Etsimme asentajia broadcasting-/telecom-tekniikoiden pariin Oulun ja Jyväskylän asemille. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät radioverkkoasiantuntijoiksi toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Digita Oy:n palvelukseen. Työt alkavat 5G-tekniikkaan liittyvällä pitkähköllä verkonrakennusprojektilla, jonka päätyttyä työt jatkuvat radioverkkoasiantuntijan laajan tehtäväkirjon parissa sovitulta Digitan toimipisteeltä käsin.

Radioverkkoasiantuntijana suoritat asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä niin laitetiloissa kuin mastoissakin. Lisäksi dokumentoit työsi ja suoritat tarpeen tullen laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Työskentelyalueesi ulottuu Jyväskylästä tai Oulusta käsin lähimmille viankorjausalueille, minkä lisäksi erityisesti 5G-projektin aikana edellytetään tarvittaessa valmiutta myös pidempiin matkustusrupeamiin koko Suomen yhteisverkkojen alueella. Koska työ sisältää tehtäviä alkaen tietokoneelta ja jatkuen laitetilan kautta aina maston huipulle saakka, emme suinkaan oleta sinun osaavan kaikkea ennalta. Tarjoammekin sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Toivomme kuitenkin jonkinlaista työkokemusta broadcasting- tai telecom-tekniikoiden parista.

Odotamme hakijalta:

 • sähkö- tai tietoliikennealan peruskoulutusta tai em. alojen korkeakoulututkintoa
 • aiempaa kokemusta broadcasting- tai telecom-tekniikoiden parista
 • perustyökalujen käyttötaitoa
 • halukkuutta ja uskallusta työskennellä myös korkealla
 • hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta ajoittain fyysisesti raskasta työtä kohtaan
 • matkustusvalmiutta ja valmiutta myös päivystystöihin
 • sujuvaa suomen kielen ja perustasoista englannin kielen taitoa
 • tietokoneen peruskäyttötaitoja (mm. töiden dokumentointia silmällä pitäen).

Eduksi katsomme:

 • kokemuksen mastotöistä tai korkealla työskentelystä
 • kokemuksen liikkuvasta työstä
 • voimassa olevan mastopätevyyden
 • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, EA1- ja jännitetyökortit.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja taatusti tekijäänsä haastavan työn, jossa niin tehtävien kirjo kuin maisemien vaihtuminen pitävät mielesi virkeinä. Töihin pääset kiinni osaavien kollegoiden ohjaamana ja osaamistasi tuetaan jatkuvasti työhön liittyvien teknologioiden kehittyessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja halutessasi hyvinkin pian, mutta toivomme sinun voivan aloittaa viimeistään elokuussa 2021.

HUOM. Tiedostamme, että ajatus työpaikan vaihtamisesta näin lomakauden kynnyksellä voi pistää mietteliääksi. Olemmekin tarvittaessa valmiita keskustelemaan kanssasi vuosilomien mahdollisuudesta jo heti työsuhteesi alussa!

Rekrytointia hoidetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Hakuaikaa 20.6.2021 saakka. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset seuraavista linkeistä: Jyväskylä ja Oulu

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321, sähköposti: perttu.piispa@barona.fi.