Etsimme asentajaa mobiili- ja broadcast-tekniikoiden pariin Lahden radio- ja tv-asemalle. Tehtävään valittu henkilö työllistyy radioverkkoasiantuntijaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Digita Oy:n palvelukseen. Lahteen rekrytoitava radioverkkoasiantuntija työskentelee pääosin Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen sekä Pirkanmaan alueilla.

Radioverkkoasiantuntijana suoritat asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä niin laitetiloissa kuin mastoissakin. Lisäksi dokumentoit työsi ja suoritat tarpeen tullen laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Työskentelyalueesi ulottuu niin sanotulta kotiasemaltasi käsin pääasiassa asemapaikkasi mukaiselle viankorjausalueelle, mutta tarvittaessa tuet työpanoksellasi projektiluontoisesti myös muita viankorjausalueita. Koska työ sisältää tehtäviä alkaen tietokoneelta ja jatkuen laitetilan kautta aina maston huipulle saakka, emme suinkaan oleta sinun osaavan kaikkea ennalta. Tarjoammekin sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Näin ollen esimerkiksi mobiilitekniikoihin liittyviä asennustöitä tehneen hakijan ei ole syytä olla huolissaan, jos työssä vastaan tulevat muut tekniikat eivät ole vielä osaamislistalla.

Odotamme hakijalta:

 • sähkö- tai tietoliikennealan peruskoulutusta tai em. alojen korkeakoulututkintoa
 • aiempaa kokemusta mobiilitekniikoiden parista(aiempi kokemus suuri etu tehtävään haettaessa, mutta ei ehdoton vaatimus)
 • perustyökalujen käyttötaitoa
 • halukkuutta ja uskallusta työskennellä myös korkealla
 • hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta ajoittain fyysisesti raskasta työtä kohtaan
 • matkustusvalmiutta ja valmiutta myös päivystystöihin
 • sujuvaa suomen kielen ja perustasoista englannin kielen taitoa
 • tietokoneen peruskäyttötaitoja (mm. töiden dokumentointia silmällä pitäen).

Eduksi katsomme lisäksi:

 • kokemuksen TV- ja radioverkoista
 • kokemuksen mastotöistä tai korkealla työskentelystä
 • kokemuksen liikkuvasta työstä
 • voimassa olevan mastopätevyyden
 • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit.

Tarjoamme sinulle taatusti tekijäänsä haastavan työn, jossa niin tehtävien kirjo kuin maisemien vaihtuminen pitävät mielesi virkeinä. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluu hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki. Töihin pääset kiinni kattavan perehdytyssuunnitelman avulla ja osaavien kollegoiden ohjaamana. Osaamistasi kehitetään työuran alusta saakka tarjoamalla koulutuksia ja tukemalla omaehtoista oppimista. Työt alkavat sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian. Tehtävän palkkaus määräytyy Digitan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko paikasta huipulla? Jätähän hakemuksesi viipymättä tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 8.9.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321, sähköposti: perttu.piispa@barona.fi.

Digitan Instagramissa on julkaistu digitalaisten tarinoita heidän työpäivistään. Radioverkkoasiantuntija Tapanin työpäivään voit tutustua täällä:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17905202527787738/