Etsimme Digitan taloustiimiin Helsingin toimipisteeseen taloushallinnon työharjoittelijaa ajalle 1.6.2021 – 31.7.2021 tai pidemmäksikin aikaa sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään kahdeksi kuukaudeksi.

Oletko tarkka ja järjestelmällinen kaupallisen alan opiskelija? Pysyvätkö numerot hyppysissäsi? Oletko innostunut oppimaan uutta ja kerryttämään osaamistasi erilaisissa taloushallinnon työtehtävissä?

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään yhdessä Digitan huippuosaajien kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset taloushallinnon työt, kuten ostoreskontran ja laskujen kierrätyksen hoito ja seuranta sekä työntekijöidemme tukeminen laskujen tiliöinnissä ja tarkastamisessa. Lisäksi työtehtävät sisältävät myyntilaskujen ja myyntireskontran hoitoa sekä mahdollisesti muita taloushallinnon tehtäviä.

Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne! Emme edellytä aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mutta arvostamme hyviä IT-taitoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen. Harjoittelu on palkaton, tarjoamme lounasedun ja ajantasaiset työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kyösti Remes, Chief Accountant (kyosti.remes@digita.fi, +358408643902) seuraavina ajankohtina: pe 29.1. klo 9–11 ja pe 12.2. klo 9–11.

Kerro hakemuksessasi, mitä osa-alueita ja minkälaisia työtehtäviä harjoittelusi toivot sisältävän. Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemuksen otsikoksi ”Digita/Taloushallinnon työharjoittelija”.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valitsemme harjoittelijan heti oikean henkilön löydyttyä.