Digita panostaa vahvasti Site Services -liiketoimintaan mastojen ja muiden site-ratkaisujen muodossa. Haemme nyt joukkoomme uutta tekijää:

Solutions Manager / Maanhankinta-asiantuntija

Telecom-verkkojen kehittyessä Digita tavoittelee kasvua tarjoamalla erilaisia digitaalisen infrastruktuurin ratkaisuja matkapuhelinoperaattoreille ja muille asiakkailleen. Tehtäväsi on toimia osana Digitan Telecom -liiketoimintaa keskittyen mastojen sekä muiden site-ratkaisujen toteuttamiseen. Toimit osana tiimiä tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohtajan kanssa. Osallistut strategisesti tärkeiden palveluidemme kehittämiseen kohti kasvutavoitteita sekä uuden rakentamiseen tulevaisuutta varten.

Vastaat tehtävässä muun muassa tukiasemapaikkojen hausta ja niihin liittyvistä maanvuokrasopimusneuvotteluista.  Teet myös päämäärähakuisesti asiakastyötä, olet yhteydessä toimittaja- ja yhteistyökumppaneihin sekä huolehdit sopimushallinnasta. Omien osaamisalueidesi mukaan tehtävä voi suuntautua sopimushallintaan, yhteistyöhön kaupunkien ja kuntien kanssa, palvelun kokonaishallintaan tai laskutuksiin ja raportointiin. Työskentelyalueenasi on koko Suomi, joten työhönottopisteesi on sovittavissa.

Toivomme sinun tuntevan mastoliiketoimintaa entuudestaan ja sinulla olevan soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ansaitset yhteistyötahojen luottamuksen aikaansaavalla työskentelyotteellasi. Viihdyt hyvin itsenäisessä roolissa, mutta osaat myös arvostaa tiimiltäsi saamaasi tukea tehtävässä onnistumiseen. Kannat kortesi kekoon osana liiketoimintatiimiä tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Katsomme eduksi, kokemuksen maanhankinta neuvotteluista, rakennusluvituksesta tai -luvittamisesta sekä kaavoitusasioista  em. luvitukseen liittyen sisältäen hankkeen tarvitsemat dokumentit.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän telecom-liiketoiminnan erityisosaamisen parissa, tuen siinä menestymiseen sekä loistavat työkaverit. Digitalla on toimipisteitä eri puolilla Suomea, joten pääset osaksi vankan jalansijan omaavaa maanlaajuista liiketoimintaa. Saat käyttöösi markkinajohtajan työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut, hyvät henkilöstöedut sekä kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn yhdistämällä etä- ja lähityön parhaat puolet.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.2.2022 Azetsin järjestelmään. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa, lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antavat Azetsilta: Janne Laaksola p. +358 50 476 2881 / Niina Leveelahti p. +358 50 569 4381.