Etsimme nyt teknisesti orientoitunutta Solution Manageria Digitan Supervision Systems -tiimiin. Tiimi toimii osana Digitan palvelukeskusta (SOC). Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiehtovalla ja halutulla TV ja radio -toimialalla palveluntuotannon tehtävässä. Työtä tehdään verkonvalvontajärjestelmien parissa sekä erilaisissa kehittämistehtävissä ja projekteissa.

Tehtävästä:

  • Työskentelet Digitan palvelukeskuksessa valvontateknologian parissa. Tukenasi on Digitan asiantuntijat ja 24/7 verkonvalvonta. 
  • Osallistut verkonvalvontajärjestelmän ylläpitoon ja vastaat valvontojen ja ohjausten rakentamisesta järjestelmään.
  • Lisäksi työnkuvaan kuuluu näkymien ja työkalujen rakentaminen 24/7 verkonvalvonnan käyttöön.

Sinusta:

Viihdyt roolissa, jossa pääset tekemään töitä järjestelmien parissa ja hyödyntämään niiden toiminnallisuuksia. Sinulla on kertynyt jo järjestelmätuntemusta ja olet ehkä tullut tutuksi myös koodauksen kanssa. Saat mahdollisuuden oppia paljon uutta verkonvalvontajärjestelmien maailmasta, mutta et myöskään kaihda työn rutiineja. Toivomme sinulta kykyä itsenäisessä roolissa työskentelyyn sekä halua kantaa ja ottaa vastuuta. Osana asiantuntevaa ja sitoutunutta työyhteisöä tulet toimeen hyvillä yhteistyötaidoilla kollegoidesi kanssa.

  • Aikaisempi tuntemus verkonvalvontajärjestelmistä sekä kokemus niiden ylläpidosta ja valvontojen toteuttamisesta on eduksi.
  • Ohjelmointi- tai scriptauskokemus helpottaa työssä menestymistä.
  • Tekninen koulutus(esim. Insinööri/DI) katsotaan eduksi.
  • Kiinnostus ja kyky ratkaista teknisiä ongelmia edesauttaa työssä viihtymistä.

Meistä:

Sinua odottaa itseohjautuva ja asiantunteva joukkue, jossa on rento ja vapaa työkulttuuri ja jossa parhaita ratkaisuja sparrataan, ideoidaan ja kehitetään myös yhdessä. Digita on vastuullinen työnantaja sekä yksi Suomen innostavimmista yrityksistä: tuoreimman henkilöstökyselyn tulosten perusteella olemme saavuttaneet Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen.

Pääset tutustumaan tarkemmin Digitaan yrityksenä ja työnantajana sekä tutustumaan digitalaisten uratarinoihin. Voit käydä tutustumassa digitalaisten uratarinoihin täällä: https://www.digita.fi/digita-oy/rekrytointi/uratarinoita/. Lisäksi Instagramissa pääset tutustumaan digitalaisten työpäiviin stories-osiossa: https://www.instagram.com/digitafi/.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2021 Azetsin järjestelmään. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Anni Nojonen, p. +358 50 599 2630.