Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille.

Rovaniemen radio- ja tv-asemalle avautuu radioverkkoasiantuntijan paikka broadcasting-/telecom-tekniikoiden pariin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Digita Oy:n palvelukseen.

Radioverkkoasiantuntijan työnkuvaan kuuluu asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä laitetiloissa ja mastoissa. Työ sisältää myös dokumentointia ja laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneella. Työ on liikkuvaa, työskentelyalue ulottuu Etelä-Lapin viankorjausalueelle, ja tarvittaessa ajoittain myös muille viankorjausalueille.

Koska työnkuva on monipuolinen, emme oleta uuden työntekijän osaavan kaikkea ennalta vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Odotamme hakijalta:

 • sähkö- tai tietoliikennealan peruskoulutusta tai em. alojen korkeakoulututkintoa (amk)
 • aiempaa kokemusta broadcasting-/telecom-tekniikoiden parista
 • perustyökalujen käyttötaitoa
 • halukkuutta ja uskallusta työskennellä myös korkealla
 • hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta ajoittain fyysisesti raskasta työtä kohtaan
 • matkustusvalmiutta ja valmiutta myös päivystystöihin
 • sujuvaa suomen kielen ja perustasoista englannin kielen taitoa
 • tietokoneen peruskäyttötaitoja (mm. töiden dokumentointia silmällä pitäen)

Eduksi katsomme:

 • kokemuksen mastotöistä tai korkealla työskentelystä
 • kokemuksen liikkuvasta työstä
 • voimassa olevan mastopätevyyden sekä
 • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit.

Tarjoamme tekijäänsä haastavan työn, jossa niin tehtävät kuin maisemat vaihtuvat. Meillä saa työhön hyvän perehdytyksen osaavien kollegoiden ohjauksessa ja osaamista tuetaan myös läpi työuran työhön liittyvien teknologioiden kehittyessä. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Lähetäthän cv:n ja hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian täältä, viimeistään  30.11.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? 

Voit olla yhteydessä Lapin tuotantoalueen aluepäällikköön: Risto Kelahaara, p. 0400 925 016.