Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa myös tiettyjen kanavien ja kanavapakettien urheilusisältöihin. Useimmat urheilusarjat ja -tapahtumat on siirretty myöhemmäksi ja osa sarjoista on keskeytetty. Laskemme nykyisillä tilaajilla tiettyjen pakettien hintoja tilapäisesti. Lisäksi tarjoamme näiden sisällöltään muuttuneiden pakettien nykyisille tilaajille urheilutauon ajaksi runsaasti elokuvia ja sarjoja koko perheelle. 

Näin hinnanalennus näkyy laskullasi

 Väliaikaiset hinnanalennukset koskevat erikseen mainittujen urheilukanavapakettien nykyisiä tilaajia. 

Tässä tiedotteessa kerrotut väliaikaiset hinnanalennukset astuvat voimaan seuraavan laskutuskauden alusta, 1.4.2020 ja jatkuvat toistaiseksi. Ilmoitamme tilaajille erikseen, kun pakettien tilaushinta palaa normaaliksi. 

Ensimmäisen kerran hintahyvitys näkyy huhtikuussa asiakkaille lähetettävässä laskussa, joka koskee toukokuun kuukausimaksua. Tällä laskulla hyvitetään automaattisesti sekä huhtikuun että toukokuun kuukausimaksua koskeva osuus, koska huhtikuuta koskevat laskut ovat jo postituksessa. Ethän siis tee itse muutoksia huhtikuuta koskevan laskun loppusummaan – huhtikuun alennus hyvitetään automaattisesti toukokuun laskutuksen yhteydessä.​ 

Alennus näkyy laskuilla erillisenä tilauskohtaisena hyvityksenä. Jos sinulla on käytössä kampanjan ilmaiskuukausia, hyvityshinnat astuvat voimaan ilmaiskuukausien jälkeen.  

Jos sinulla on yhtä kuukautta pidempi laskutusväli, saat hyvityksen huhtikuun alusta takautuvasti seuraavalla laskulla. 

C More -kanavapaketit

C More Sport -kanavapaketti
Nämä muutokset koskevat kaikkia C More Sport -kanavapaketin tilauksia, mukaan lukien myös C More Sport -tilaukset osana SportMix -kanavapaketteja sekä uusmyynnistä poistunut C More Sport + Viasat Urheilu -kanavapaketti.

 • C More Sport -kanavapakettiin on lisätty kaikki C Moren elokuva- ja sarjakanavat. 
 • C More Sport -kanavapaketin asiakkaat saavat urheilutauon ajaksi käyttöönsä myös C More -suoratoistopalvelussa koko elokuva- ja sarjatarjonnan.
 • C More Sport -kanavapaketin väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 12,95 €/kk (norm. 29,95 €/kk).

C More Total -kanavapaketti
Muutos koskee kaikkia C More Total -kanavapaketin tilauksia, mukaan lukien myös asiakasetuhintaiset tilaukset sekä C More Total + DNA Mix -keskittäjäpakettitilaukset.

 • ​C More Total -kanavapaketin väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 12,95 €/kk (norm. 34,95 €/kk).

Viasat-kanavapaketit ja Viaplay

Viasat Urheilu-, Viasat Jalkapallo- ja Viasat Jääkiekko -kanavapaketit
Muutokset koskevat kaikkia näiden kanavapakettien tilauksia, myös uusmyynnistä poistunutta C More Sport + Viasat Urheilu -kanavapakettia. Osana SportMix-pakettia tilatuista paketeista väliaikainen hinnanalennus koskee kuitenkin ainoastaan Viasat Urheilu -kanavapakettia (ei Viasat Jalkapallo- ja Viasat Jääkiekko -kanavapaketteja).

 • Kanavapaketteihin on lisätty kaikki Viasatin elokuva-, sarja- ja dokumenttikanavat. 
 • DNA:n kanavapakettiasiakkaat saavat myös koko elokuva- ja sarjatarjonnan käyttöönsä Viaplay-suoratoistopalvelussa urheilutauon ajaksi.
 • Viasat Urheilu-, Viasat Jalkapallo- ja Viasat Jääkiekko -kanavapakettien väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 19,95 €/kk (norm. 34,95 €/kk tai 29,95 €/kk). Osana SportMix-pakettia Viasat Jalkapallo- ja Viasat Jääkiekko -kanavapakettien hinta on jatkossakin 20,00 €/kk.

Viasat Kulta -kanavapaketti

 • Viasat Kulta -kanavapaketin väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 19,95 €/kk (norm. 39,95 €/kk).

Viasat Golf -kanavapaketti

 • Viasat Golf -kanavapakettiin on lisätty kaikki Viasatin elokuva-, sarja- ja dokumenttikanavat.
 • DNA:n kanavapakettiasiakkaat saavat myös koko elokuva- ja sarjatarjonnan käyttöönsä Viaplay -suoratoistopalvelussa urheilutauon ajaksi.
 • Kanavapaketin hinta ei muutu (norm. 19,95 €/kk). 

Viaplay Total ja Viaplay Sport

 • Viaplay Sport -tilaajat saavat urheilutauon ajaksi palvelussa käyttöönsä kaikki Viaplay Total -sisällöt.
 • Viaplay Total- ja Viaplay Sport -tilausten väliaikainen hinta on nykyisille tilaajille 1.4.2020 alkaen toistaiseksi 9,99 €/kk (norm. 34,99 €/kk tai 29,99 €/kk).