Paramount Network tuo ruutuun laajan valikoiman klassista ja uusinta huippuviihdettä: draamasarjoja, realityä, huumoria, tähtien täyteisiä elokuvia ja yllätyksellisiä tarinoita. 

Paramount Network avataan avoimeen katseluun maksu-tv-kortin omistajien lisäksi kaikille HybridiTV-päätelaitteille huhtikuussa 2020.

Yhteensopivalla HybridiTV-päätelaitteella kanavan katselu ei vaadi TV-korttia. Ainoa vaatimus on nettiin kytketty HybridiTV-päätelaite, joka tukee Hybridi Beta -kanavia. Listaa tuetuista päätelaitteista näet täältä.

Paramount Network näkyy Digitan antenniverkossa kanavapaikalla 46 ja Hybridi Beta -kanava kanavapaikalla 105.

www.paramountnetwork.fi/

Kuukauden ohjelmanostot

Catfish: The TV Show

Miten digitaaliajan nuoret löytävät rakkauden? Usein luoden yhteyden nettituttavuuden kanssa, jota he eivät ole tavanneet tosielämässä. Ongelma on, että se söpö kundi johon olet rakastumassa, saattaa valehdella siitä kuka hän oikeasti on.

Teen Mom OG

Vuosikymmenen ajan MTV:n Teen Mom OG -sarjan naiset ovat jakaneet haasteensa, riemunhetkensä ja perheasiansa. Tällä kaudella juhlistetaan Amberin, Catelynnin, Macin ja Cheyennen ystävyyttä, kun naiset tasapainottelevat elämän ja äitiyden kanssa.

South Park

South Park on Trey Parkerin ja Matt Stonen Comedy Centralille luoma amerikkalainen piirrossarja. Se on suunnattu aikuisille ja tunnetaan karkeasta kielestään ja mustasta, surrealistisesta huumoristaan, joka kattaa monia aihepiirejä. Kerronnan ytimessä ovat neljä poikaa, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman ja Kenny McCormick ja heidän oudot seikkailunsa Coloradossa sijaitsevan South Parkin kaupungissa ja sen ympäristössä.

Maanantai – perjantai klo 20.00

The Daily Show

The Daily Show Trevor Noahin seurassa käsittelee päivän kuumimpia puheenaiheita muun muassa politiikan ja populaarikulttuurin saralta.

Maanantai – perjantai klo 19.25

Ken on heistä kuumin?

Jimmy Carr ja Katherine Ryan juontavat komediapeli-ohjelmaa, joka laittaa suhteet koetukselle. Yksi pariskunta joutuu arvioimaan kaikenlaisia kasvoja tavoitteenaan voittaa tuhansia puntia.

Torstaisin klo 22.30

Maailmankuulut ryöstöt

Maailmankuulut ryöstöt
-sarjassa kuullaan uskomattomia tositarinoita maailman suurimmista ja pahamaineisimmista ryöstöistä.

Tiistaisin klo 23.00