Data Center -konesalien tilapalvelut

 

Digitan vuokraamat laitetilat sopivat erityisesti laitteistoille, jotka tarvitsevat huippuolosuhteet palvelun toiminnan turvaamiseksi.

 

Digitan Tilapalvelut tarjoaa luotettavaa ja vakaata serveritilaa yrityksille, jotka miettivät palvelinten tai tietoliikenteeseen liittyvien laitteiden uudelleen sijoitusta tai hajauttamista.

 

Huippulaatuiset palvelintilat

 

Laitetiloissa on teleoperaattorien kuituyhteydet ja sähkönsyöttö, joka on varmistettu diesel-generaattorilla sekä UPS-järjestelmällä. Tilat täyttävät vaativat viranomaismääräykset.

 

Laitteita ja laitetiloja on mahdollista myös valvoa ympäri vuorokauden Digitan verkonhallintakeskuksen kautta. Palveluun on yhdistettävissä viankorjauspalvelu.

 

Taajamien ulkopuolella omalla aidatulla alueellaan olevat laitetilat ovat hyvin varustettuja ja tilavia. Vahvan rakenteen lisäksi tiloissa on kulunvalvontajärjestelmät sekä murto- ja palohälyttimet. 

 

Laitetilojen lämpötilat pidetään tasaisena tehokkaan ilmastoinnin avulla, ja sisään otettava ilma on suodatettua pölyongelmien välttämiseksi.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Markku Hugg

Puh. 020 411 711 (keskus)
E-mail: markku.hugg(a)digita.fi

 

Liiketoimintapäällikkö, Asiantuntijapalvelut Jari Pasuri 
Puh. 020 411 711 (keskus)

E-mail: jari.pasuri(a)digita.fi 

 


Tulosta
Digita Info - Kuluttajapalvelu

020 411 7676
info@digita.fi

www.digita.fi/karttapalvelu


Digita Info palvelee arkisin klo 8-20


Digita Infosta saa perustiedot Digitan radio- ja tv-palveluista.

 

Lue lisää Digita Infon palveluista


 
Karttapalvelukuva etusivu


 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä