Ammattilaiset verkoissa


Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja häiriöttömän siirtotien olipa kyseessä ohjelma, ääni, kuva, teksti tai data. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme radio- ja televisioverkkoja sekä langattomia tietoliikenneverkkoja kaikkialla Suomessa. Vuokraamme myös laite- ja mastotilaa


Osaamisemme pohjautuu pitkään kokemukseen radiotaajuuksien, suurten tehojen ja korkeiden mastojen hyödyntämisestä. Koko Suomen kattavaan lähetysverkkoomme kuuluu 36 pääasemaa, 154 täytelähetinasemaa ja kymmeniä ohjelmansiirron linkkiasemia. Helsingissä sijaitseva Verkonhallintakeskus valvoo verkkojen toimintaa ympäri vuorokauden.


Digitan AntenniTV tänään


AntenniTV tavoittaa jo 99,9 prosenttia Manner-Suomen väestöstä. Se on kattavampi kuin entinen analoginen verkko. Katsojalle AntenniTV tarjoaa useita maksuttomia televisio- ja radiokanavia sekä monipuoliset maksu-tv-palvelut. Digita on aktiivisesti mukana kehittämässä digi-tv-tekniikan mukanaan tuomia mahdollisuuksia


Digitan antenni-tv-verkossa näkyy kolme HD-kanavaa kanavanipussa D. Yhä korkeatasoisempi sisällöntuotanto meillä ja maailmalla vaikkapa Blu-ray-tallenteisiin tukee myös HD-tasoisen sisällön yleistymistä.


Digitan radiolähetyspalvelu


Huolehdimme asiakkaan radio-ohjelmien siirrosta ja lähettämisestä asiakkaan haluamalle kohdealueelle. Valitessaan kokonaispalvelun asiakas voi keskittyä sisällön tuottamiseen Digitan huolehtiessa lähetyspalvelun koko ketjusta aina kuuluvuusaluesuunnittelusta valvontaan ja ylläpitoon saakka.


Joustava palvelu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen ratkaisun alueellisesti ja valtakunnallisesti - myös lyhytkestoisiin tarpeisiin.

Digitan monipuoliset Mediapalvelut


Digita tarjoaa nykyaikaiset streaming- ja webcasting-ratkaisut audio- ja videosisältöjen vaivattomaan ja luotettavaan jakeluun Internetistä. Meiltä saat myös keinot nopeaan ja turvalliseen digitaaliseen sisällönsiirtoon ja varastointiin tv- ja elokuvatuotannossa.


Tulosta
Digita Info - Kuluttajapalvelu

020 411 7676
info@digita.fi

www.digita.fi/karttapalvelu


Digita Info palvelee arkisin klo 8-20


Digita Infosta saa perustiedot Digitan radio- ja tv-palveluista.

 

Lue lisää Digita Infon palveluista


 
Karttapalvelukuva etusivu


 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä