Digita turvaa yhteydet kaikille suomalaisille

Koko Digitan toiminta perustuu yhteiskuntavastuuseen: sillä on ainutlaatuinen tehtävä Suomessa. Ainoana koko maan kattavan infrastruktuurin tarjoajana sen ainutlaatuiset yhteydet tavoittavat 99,9 % suomalaisista. Digita varmistaa, että ääni kuuluu,
kuva näkyy ja tieto liikkuu kaikkialla Suomessa kaikissa olosuhteissa.


ääni kuuluu - kuva näkyy - tieto liikkuu

Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. AntenniTV:tä katsoo kotitalouksista yli 50 % ja näillä kotitalouksilla on käytössään yli 2 miljoonaa päätelaitetta. FM-radio puolestaan tavoittaa 4,6 miljoonaa suomalaisista viikoittain ja sitä kuunnellaan noin kolme tuntia päivässä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla.


Digita tarjoaa asiakkailleen laajan ja häiriöttömän siirtotien olipa kyseessä ohjelma, ääni, kuva, teksti tai data. Digita turvaa tasa-arvoisen tiedon saannin harvaan asutussa maassa. Se välittää sisältöä tehokkaasti ja edullisesti. Palvelujen kriittisen luonteen vuoksi Digitan toiminnalla on monia viranomaisvelvoitteita ja toiminta on reguloitu muun muassa hinnoittelun osalta.Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja häiriöttömän siirtotien olipa kyseessä ohjelma, ääni, kuva, teksti tai data. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme radio- ja televisioverkkoja sekä langattomia tietoliikenneverkkoja kaikkialla Suomessa. Vuokraamme myös laite- ja mastotilaa eri puolilla Suomea radio- ja tv-asemilla.


Osaamisemme pohjautuu pitkään kokemukseen radiotaajuuksien, suurten tehojen ja korkeiden mastojen hyödyntämisestä. Koko Suomen kattavaan lähetysverkkoomme kuuluu 36 pääasemaa, 154 täytelähetinasemaa ja kymmeniä ohjelmansiirron linkkiasemia. Helsingissä sijaitseva Verkonhallintakeskus valvoo verkkojen toimintaa ympäri vuorokauden.Tulosta
Ajankohtaista Digitasta

Digitan verkon huolto- ja vikatiedotteet 
Digita Info - Kuluttajapalvelu

Digita Info palvelee arkisin klo 08 - 20.

Puhelin 020 411 7676, sähköposti info@digita.fi

Digita Infosta saa perustiedot Digitan radio- ja tv-palveluista.

 

Lue lisää Digita Infon palveluista


 
Katso television ja radion peittoalueet
karttapalvelu
Karttapalvelusta apua antennin suuntaukseen, television ja radion häiriö- ja huoltotiedot, tv- ja radiokanavat Digitan verkossa.

Karttapalvelu

 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä