Ammattilaiset verkoissa


Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla. Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja häiriöttömän siirtotien olipa kyseessä ohjelma, ääni, kuva, teksti tai data. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme radio- ja televisioverkkoja sekä langattomia tietoliikenneverkkoja kaikkialla Suomessa. Vuokraamme myös laite- ja mastotilaa eri puolilla Suomea radio- ja tv-asemilla.


Osaamisemme pohjautuu pitkään kokemukseen radiotaajuuksien, suurten tehojen ja korkeiden mastojen hyödyntämisestä. Koko Suomen kattavaan lähetysverkkoomme kuuluu 36 pääasemaa, 154 täytelähetinasemaa ja kymmeniä ohjelmansiirron linkkiasemia. Helsingissä sijaitseva Verkonhallintakeskus valvoo verkkojen toimintaa ympäri vuorokauden.


Digitan AntenniTV tänään


AntenniTV tavoittaa jo 99,9 prosenttia Manner-Suomen väestöstä. Se on kattavampi kuin entinen analoginen verkko. Katsojalle AntenniTV tarjoaa useita maksuttomia televisio- ja radiokanavia sekä monipuoliset maksu-tv-palvelut. Digita on aktiivisesti mukana kehittämässä digi-tv-tekniikan mukanaan tuomia mahdollisuuksia.


Digitan antenni-tv-verkossa on myös teräväpiirtotarjontaa.  Yhä korkeatasoisempi sisällöntuotanto meillä ja maailmalla vaikkapa Blu-ray-tallenteisiin tukee myös HD-tasoisen sisällön yleistymistä. Katso ajantasainen kanavalistaus www.digita.fi/tv.

 

Digitan radiolähetyspalvelu

Huolehdimme asiakkaan radio-ohjelmien siirrosta ja lähettämisestä asiakkaan haluamalle kohdealueelle. Valitessaan kokonaispalvelun asiakas voi keskittyä sisällön tuottamiseen Digitan huolehtiessa lähetyspalvelun koko ketjusta aina kuuluvuusaluesuunnittelusta valvontaan ja ylläpitoon saakka.

 

Joustava palvelu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen ratkaisun alueellisesti ja valtakunnallisesti - myös lyhytkestoisiin tarpeisiin.

Katso ajantasainen kanavalistaus Digitan verkoissa välitettävistä radiokanavista www.digita.fi/radio.

Digitan monipuoliset Medianhallintapalvelut


Digitan korkealuokkaista medianhallintaosaamista käytetään sekä perinteisten radio- ja tv-lähetysten että internet-sisältöjen operointiin ja lähettämiseen. Lisää medianhallintaratkaisuistamme www.digita.fi/mediaelamys.


Tulosta
Digita Info - Kuluttajapalvelu

020 411 7676
info@digita.fi

www.digita.fi/karttapalvelu


Digita Info palvelee arkisin klo 8-20


Digita Infosta saa perustiedot Digitan radio- ja tv-palveluista.

 

Lue lisää Digita Infon palveluista


 
Katso television ja radion peittoalueet
karttapalvelu
Karttapalvelusta apua antennin suuntaukseen, television ja radion häiriö- ja huoltotiedot, tv- ja radiokanavat Digitan verkossa.

Karttapalvelu

 
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä