Hybridi-tv Digitan verkossa

Kaukosäädin_punainen nappi
Hybridi-tv rikastaa katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. Hybridi-tv:ssä on nyt saatavilla Yle Areenan pilotti ja Nelonen Median Ruutu ja MTV Katsomo -palveluiden maksuttomat sisällöt. Hybridi-tv-palveluiden tarjonta laajenee.

Hybridi-tv-palvelut on saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan antenni-tv-verkon näkyvyysalueella.Palvelut toimivat useimmissa v. 2014 ja sitä uudemmissa älytelkkareissa.

Palvelut sisältöineen ovat helposti käytettävissä kaukosäätimen napin painalluksella television ruudulta. Lisätietoja Digitan hybridi-tv-palveluista. >>Antenni-tv:n kanavatarjonta

Antenni-tv:n kanavatarjonta Digitan verkossa on erittäin kattava. Vapaita kanavia on yli tusina, ja niiden lisäksi voit halutessasi hankkia maksullisia tv-palveluita.

Kanavatarjonta vaihtelee hieman eri puolilla Suomea. Ajantaisainen tieto alueen kanavatarjonnasta löytyy Digitan karttapalvelusta.
  • Vapaat

  • Maksulliset

  • Lähetykset alkavat lähiaikoina


Maksu-tv-palvelut Digitan antenniverkossa

dna logo

Digitan antenni-tv-verkossa välitetään useita maksu-tv-kanavia. Kanavien katselu edellyttää maksu-tv-korttia

ja korttipaikalla varustettua digisovitinta. DNA myy maksu-tv-kanavia antennitalouksiin.


DNA:n antenni-tv-kanavat


DNA:n (ent. PlusTV)  maksu-tv-asiakkailla on mahdollisuus katsoa samalla maksu-tv-kortilla DNA:n VHF antenni-tv-verkon kanavia. UHF-antennin lisäksi tarvitaan VHF-antenni suunnattuna DNA:n lähetinmastoon ja Antenna Ready HD-vastaanotin. 

DNA kanavatarjonta DNA:n VHF-verkossa